Banes Motor České Budějovice
16.11.2008,

Reportáž ze zápasu: J. Hradec – České Budějovice B 1:8

Motor České Budějovice
V první třetině zápasu se domácí snažili držet s hostujícím celkem krok. Bruslil, napadal a snažil se hrát. Na kolena je nedostal ani první gól hostí. Hra byla stále vyrovnaná a domácí dokonce stačili vyrovnat. Ve druhé třetině již českobudějovičtí ukázali kvalitu a převahu, kterou přetavili i v branky na které již domácí neměli sílu odpovědět. Jejich odpovědí byly časté fauly a hra v oslabení. Po druhé třetině již bylo o výsledku rozhodnuto, ale panovala obava z narůstající agresivní hry domácích. Třetí třetina proběhla již v poklidu, trenér Trummer dokonce nasadil na přesilovou hru řadu deváťáků. Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím, ale stav branek neodpovídá průběhu hry, domácí rozhodně nebyli odevzadaným soupeřem.
Ohlasy po zápasu
Jan Trummer, trenér HC České Budějovice: Bylo to těžké utkání už jenom tím, že domácí hrají o záchranu v soutěži. Vítězství vypadá výsledkově dobře, ale tak snadno se nerodilo. V první třetině na nás domácí nastoupili, dobře bruslili, napadali, forčekovali. My jsme měli trochu problémy s rozehrávkou a neproměnili jsme šance, které jsme měli. Ve druhé třetině jsme byli disciplinovaní a přišly tam nějaké přesilové hry ze kterých jsme dali branky a soupeři odskočili. Myslím si, že jsme měli větší touhu po vítězství a víc sil ve třetí třetině než soupeř. Chtěl bych pochválit starší hráče v mužstvu, že bez problémů přijali mladší hráče z deváté třídy.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....