Banes Motor České Budějovice
19.10.2023, Klub

V neděli bude hrát Motor pro nemocného Aleše Kranjce!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Nedělní utkání Motoru s Pardubicemi bude mít výjimečného hosta. Do Českých Budějovic dorazí po 11 letech bývalý českobudějovický obránce, účastník dvou olympijských turnajů a sedmi světových šampionátů - Aleš Kranjc. Toho bohužel postihla krutá rána osudu, protože trpí nevyléčitelnou nemocí ALS. Jeho jedinou nadějí je experimentální léčba v USA, která je ale velmi nákladná. Motor už na Alešovu podporu vydražil dresy z loňské sezony a během utkání mu tak předá šek na 100 000 korun! A podpořit Aleše budete moci i přímo při zápase. "Dobrovolníci z klubu a fanklubu budou při zápase prodávat speciální motorácké klíčenky za minimální cenu 200 korun. Celý výtěžek z jejich prodeje dostane Aleš a jeho rodina. Věříme, že se povede vybrat ještě další velmi podstatné prostředky na jeho léčbu," vysvětluje další příležitost, jak přispět bývalému hokejistovi, marketingový ředitel Motoru Tomáš Kučera. Nezapomeňte tak na nedělním utkání najít někoho z prodejců a podpořit Aleše Kranjce při jeho nelehkém údělu!

Takhle vypadají speciální klíčenky (které jsou zároveň žetonem do nákupního košíku), které budete moci v zápase s Pardubicemi zakoupit za minimální cenu 200 Kč. Kompletní výtěžek obdrží Aleš Kranjc.



Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....