Banes Motor České Budějovice
22.09.2023, Klub

Motor otevírá nový fanshop!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Konečně je to tady! V minulé sezoně kvůli soudnímu sporu o logo klubu musel být přerušen provoz oficiálního fanshopu klubu v prodejně Bauer u Budvar arény. Teď se prakticky naproti v pasáži budovy CITY Center CB přiléhající k Budvar aréně otevírá fanshop nový, který bude provozovat přímo klub Banes Motor České Budějovice a v němž fandové, jak věříme, postupně najdou vše, co si jejich motrácké srdce žádá. "Když jsme přemýšleli, jak celou složitou situaci vyřešit, chtěli jsme hlavně vyjít maximálně vstříc potřebám našich fanoušků. Proto jsme moc rádi, že se novým vedoucím fanshopu stal vlastně jeden z nich. Lukáš Máče byl ve snaze posunout klubový merchandising i v minulosti velmi aktivní, sám tvořil zlepšovací návrhy pro předchozího provozovatele a pro fanoušky dokonce sám vymýšlel doplňkové zboží, které mu v oficiální nabídce chybělo. Teď tohle všechno bude dělat pro klub a pro fanoušky," vysvětluje zásadní změnu ředitel marketingu Motoru Tomáš Kučera. "Jsem moc rád, že po vyřešení mnoha složitých problémů konečně můžeme fanshop otevřít. Moc prosím fanoušky o počáteční trpělivost, na cestě už je nová kolekce pro tuto sezonu a chystáme i spoustu dalších vylepšení, která budou postupně nabíhat. Slibuji, že uděláme maximum pro to, aby si každý motorák v novém fanshopu dokázal vybrat," popisuje nový manažer fanshopu Lukáš Máče překotný začátek prodeje.

Převzetí fanshopu do správy klubu s sebou neslo spoustu težkostí, které si běžný fanoušek může jen stěží představit. Zásadní pro fungování nového obchodu byla složitá trojdohoda s naším dlouhodobým partnerem a výhradním dovozcem značek Kappa a Bauer na tom, že i nadále bude hlavním dodavatelem vybavení pro klub a částečně i fanshop. "I v předchozím fanshopu byla spousta pěkných věcí a určitě nebyl důvod se od všeho odstřihnout. Naopak jsem moc rád, jak se nám podařilo spolupráci nastavit do budoucna. K dostání tak budou věci známe z předchozího fanshopu, stejně jako velké množství věcí úplně nových," vysvětluje Lukáš Máče.

Kamenný fanshop bude mít prozatím otevřeno vždy 2 hodiny před začátkem každého zápasu. Během zápasů je pak otevřen obchůdek pod tribunou C. Velmi záhy bude k dispozici i e-shop s veškerým dostupným sortimentem. Na adrese fanshop.hcmotor.cz tak zkraje příštího týdne najdete kromě jiného i agregát dresu na přání, který vám umožní vybrat si barvu, velikost, číslo i jméno na dres podle vlastních představ a budete si moci nechat doručit motorácké suvenýry prakticky kamkoli nejen v České republice.

"Chtěl bych vyzvat fanoušky, aby se na nás obraceli s jakoukoli prosbou či nápadem. Fanshop Motoru chceme postupně vylepšovat právě tak, aby našim fanouškům maximálně vyhovoval, proto si ho pod svá křídla převzal klub a proto jsem moc rád přijal nabídku Motoru, abych se jeho vedení ujal," netají cíle do budoucna Lukáš Máče, jehož grafické nápady už v minulosti měly ve fanouškovské komunitě velký ohlas. O totéž se bude snažit i pod křídly klubu. "Změn je každopádně velké množství za krátkou dobu, takže logicky některé věci budeme ještě postupně ladit, ale moc se na to těším a věřím, že i motoráci budou spokojení," dodává nový vedoucí fanshopu Lukáš Máče.

Poprvé se v nových prostorách v pasáži u Budvar arény bude prodávat v neděli 24. září od 15 hodin!

Těšíme se na vás!


Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....