Banes Motor České Budějovice
31.10.2014, Michal Špírek

Hráčem měsíce října se stal Josef Straka

Josef Straka se stal Hráčem měsíce října a tak je tu prostor pro vás - položte kapitánovi mužstva svou otázku v tradičním offline rozhovoru. Straka nasbíral v deseti říjnových zápasech patnáct kanadských bodů.

Výsledky hlasování

Hlas fanouška je svatý a i tentokrát jsme ve vyhlášení Hráče měsíce upřednostnili výsledky z hlasování o Hvězdu zápasu z domácích utkání. Dvě venkovní vítězství nemohly nic změnit na hlasování diváků, kteří měli v Budvar aréně výkony hráčů jako na talíři, navíc, pod výhrami venku byla podepsána nejvíce dvojice Straka - Nouza, která zazářila i v domácích duelech. Výsledky byly následující:

1. Josef Straka - 3x první hvězda zápasu, 1x druhá hvězda zápasu
2. Ondřej Bláha - 1x první hvězda zápasu, 2x druhá hvězda zápasu, 2x třetí hvězda zápasu (91, 68% úspěšnost zákroků)
3. Tomáš Nouza - 1x první hvězda zápasu (5 gólů, 10 asistencí) / Martin Heřman - 1x druhá hvězda zápasu, 2x třetí hvězda zápasu (5 branek, 5 asistencí)

Hráč měsíce října: JOSEF STRAKA

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 10
Branky: 8
Asistence: 7
+/-: +2
Trestné minuty: 10
Vítězné branky: 2

Šestatřicetiletý útočník ČEZ Motor má prostě a jednoduše fazónu. Spolu s Tomášem Nouzou představuje největší jihočeské zbraně a po loňské zpackané sezóně v dresu Chomutova si Straka hokeje užívá plnými doušky. V sezóně byly zatím jen dva zápasy, kdy se kapitán Motoru nezapsal do bodové listiny.

V říjnu Josef Straka zaznamenal patnáct kanadských bodů, hned dvakrát si pak připsal vítězný gól, který Motoru přisoudil body navíc (rozhodující nájezd proti Chomutovu a branka v prodloužení v Jihlavě).

Straka si zahrál v říjnu i v extralize, a to za Spartu, se kterou v minulosti získal mistrovský titul. Českobudějovický lídr toho zažil v kariéře skutečně hodně, pět let hrál v KHL, necelé dvě sezóny ve Finsku. I k tématu těchto angažmá se můžete Straky ptát. Josef Straka - Hráč měsíce října!

!!! OTÁZKY NA JOSEFA STRAKU JSTE POKLÁDALI ZDE - UKONČENO !!!

Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: 1. Ondřej Bláha, 2. Tomáš Nouza, 3. Josef Straka
Sociální sítě

Návrat odchovance ze zámoří! Vítej doma, Šimone! ??...

Jaké to je vést kotel nebo jak vznikají fanouškovské chorály?

Další poděkování za podporu v sezoně 2023-24 náleží společnosti Precitool! Od obchodního manažera Petra Míška převzali plaketku...

75. narozeniny dnes slaví bývalý útočník Motoru Miloš Edelmann. V A týmu hrál 11 sezon (1967-68, 1970-80), cca 345 zápasů, v...