Banes Motor České Budějovice
05.02.2013, HC České Budějovice

Mládež spolupracuje s Hopsáriem

Č. B u d ě j o v i c e - Hokejový klub HC České Budějovice rozvíjí i nadále svoje aktivity v regionu a snaží se navázat spolupráci s dalšími institucemi, které mají ve svém programu aktivní vyplnění volného času mládeže a zdravý pohyb. Jedním s těchto subjektů je i Hopsárium .cz, které je v Českých Budějovicích a nabizí dětem mnoho pohybových aktivit.

Vážení hráči, rodiče a přátelé klubu HC České Budějovice,
velmi rád Vás touto cestou informuji o uzavření smlouvy o spolupráci s největším rodinným hřištěm na jihu Čech Hopsáriem. Převážné většině nemusím tento subjekt sídlící v Českých Budějovicích, ulice Vrbenská 2290 příliš představovat. Spolupráce nám umožní rozšířit nabídku tréninkových a doplňkových aktivit klubu především pro naše začínající hokejisty. V roce 2013 připravujeme hokejový turnaj Hopsária pro druhé a třetí třídy, sportovní den HC České Budějovice, celou řadu ukázkových a doplňkových tréninků v rámci letní přípravy organizovaných v prostorách hřiště Hopsária. Pro členy HC České Budějovice je možné uplatnit 15% slevu ze vstupného pro předložení karty hráče. Pravidelně Vás budeme informovat o připravovaných akcích a budeme rádi když Vám rozšíříme nabídku trávení volného času.

Se sportovním pozdravem Aleš Krátoška.

V následujícím období Hopsárium připravilo následující aktivity:


4-8.února 2013 "Jarní prázdniny" (otevřeno od 10.00 do 19.00 hod.)

16-17.února 2013 "Soutěže o Skipasy Lipno," víkendové soutěže o volné skipasy

23 - 24.února 2013 "Soutěže o Skipasy Lipno," víkendové soutěže o
volné skipasy

2. března 2013 "Dětský karneval v Hopsáriu
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice