Banes Motor České Budějovice
12.09.2011, Miroslav Mayer

Novinky z HC České Budějovice

Č. B u d ě j o v i c e - Pod vedením nového manažera mládeže Aleše Krátošky dochází v HC České Budějovice k mnoha změnám. První změny byly patrné již v letní přípravě, kdy všechny mužstva přešla na nové tréninkové metody a moderní způsob přípravy. Při všech příležitostech sliboval manažer mládeže další změny. Nyní je čas představit další z novinek.

Do klubu vstupují partneři, kteří přinášejí nejen potřebné finance, ale také pomáhají zviditelňovat klub. Jedním z partnerů je společnost ALEA sportswear. První projekt ve spolupráci s touto firmou byl již představen. Jedná se o ribana, která jsou vyráběna přesně dle požadavků samotných hráčů se znakem klubu. První objednávky jsou distribuovány v těchto dnech. Objednání riban je možné stále u vedoucích mužstev.

Hokejový klub HC České Budějovice vždy patřil ke špičce v žákovských i mládežnických kategoriích. K úspěšné reprezentaci klubu patří hlavně předvedená hra a výsledky. Druhou věcí je i reprezentace klubu mimo hrací plochu, při cestě na zápasy a turnaje. Hráči by měli být hrdi na klub, za který hrají a hlásit se k příslušnosti ke svému klubu.

Druhým projektem se společností ALEA sportswear je moderní tepláková souprava, která je vyrobena přesně podle požadavků klubu. Je vyvedena v klubových barvách se znakem klubu. Tyto teplákové soupravy budou povinně nosit všechna mužstva na zápasy v Budvar aréně i na hřištích soupeřů.

Běžná cena soupravy je 1490,-. Dodavatel snížil cenu na 1 200,-. Klub si je vědom finanční náročnosti hokeje a tak přispěje částkou 600,- a rodiče zaplatí za jednotlivý kus také 600,-. Soupravy budou vyrobeny a dodány během září. Výhodou je i skutečnost, že při poškození či ztrátě je firma ALEA schopna dovyrobit soupravu ve stejném provedení.

S použitím těchto teplákových souprav se počítá i do budoucna a jejich vzhled se nebude každý rok měnit.

V nejbližší době se připravují další projekty, která by měly zkvalitnit hráčský růst a zvednout image klubu HC České Budějovice.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....