Banes Motor České Budějovice
05.09.2011, Miroslav Mayer

Pětka bronzová

Č. B u d ě j o v i c e - Před začátkem soutěžního období absolvují mužstva ještě přípravné turnajem, kde se testuje připravenost na soutěžní zápasy a trenéři mohou pilovat optimální složení a rozestavení. Jedním z posledních turnajů byl i turnaj žáků pátých tříd, který se konal 3. 4. září v Příbrami. Českobudějovičtí nasadili dokonce dvě mužstva a jedno z nich obsadilo třetí příčku.

Ve dnech 3. – 4. 9. se hráči HC ČB narozeni 2001 zúčastnili turnaje pátých tříd v Příbrami. Vzhledem k tomu, že kádr českobudějovických „dvatisícejedniček“ tvoří 26 hráčů a 4 brankáři, přihlásili jsme do turnaje dva týmy a to HC Mountfield a HC České Budějovice. Obě mužstva byla doplněna o celkem 5 hráčů HC ČB ročníku 2002. Všichni soupeři plně využívali možnosti nasadit v kategorii 5. tříd hráče ročníku 2000 a tak českobudějovické týmy byly na turnaji jasně nejmladší.

Trenér Petr Červený: Za předvedené výkony konečný výsledek se ani jedno z našich mužstev vůbec nemusí stydět. Hráči získali cenné zkušenosti, v utkáních si většinou sahali na dno sil. Jsem rád, že všichni hráči širokého kádru ročníku 2001 dostali příležitost realizovat se v pěti utkáních. Turnaj splnil očekávání.

Sestava HC Mountfield

Buchta, Grgurič – Dvořák J., Fríd, Procházka, Červený, Dekret, Šťastný, Bartoš, Hrubec, Pouzar, Masopust Matouš, Grossmann, Najman, Kadlec, Řehout, Mojžíš.

Sestava HC České Budějovice

Dvořák Marek, Vacek, Beránek, Brousek, Strouha, Dvořák Patrik, Berka, Janoušek, Melichar, Veselý, Pištěk, Šimák, Tampier, Voráček, Matfiak, Masopust Šimon, Kouba David.

Trenéři: Petr Červený, Václav Vacek Vedoucí: Jiří Fríd

Výsledky: HC Mountfield
HC Mountfield – HC Lužnice 0 - 8
HC Mountfield - HC Příbram 5 - 6
HC Mountfield – HC České Budějovice 0 - 2
HC Mountfield – Weiden 5 - 2
HC Mountfield – Černošice 4 – 3
Výsledky HC České Budějovice
HC České Budějovice – Černošice 12 - 1
HC České Budějovice – Weiden 7 - 1
HC České Budějovice - HC Mountfield 2 - 0
HC České Budějovice – HC Příbram 1 - 7
HC České Budějovice - HC Lužnice 3 - 7
Konečné pořadí turnaje:
1. HC Příbram
2. HC Lužnice
3. HC České Budějovice
4. HC Mountfield
5. HC Černošice
6. HC Weiden 
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....