Banes Motor České Budějovice
29.03.2010, Antonín Vansa

Radikální řez v kádru HC MOUNTFIELD!

Č. B u d ě j o v i c e - S ohledem na nepřesvědčivé vystupování klubu HC MOUNTFIELD v uplynulých dvou sezonách O2 extraligy dochází v kádru A-mužstva k radikálnímu řezu. O této skutečnosti rozhodlo na svém čtvrtečním zasedání představenstvo klubu s trenéry A-týmu ve spolupráci se sportovní manažerem Jaroslavem Jágrem a generálním manažerem Františkem Jounem.

Smlouva nebude prodloužena obráncům Lukáši Poživilovi, Josefu Melicharovi, útočníkům Tomáši Vakovi, Ondřeji Veselému a Michalu Hudecovi. Do pražské Slavie se z hostování vrací forvard Tomáš Micka, revitalizace kádru se dotkne i pěti hráčů s platnými smlouvami v klubu, konkrétně beka Jana Snopka a útočníků Petra Sailera, Jindřicha Kotrly, Tibora Melichárka a Ivana Humla, jenž je momentálně na hostování v brněnské Kometě.

Klub naopak prodloužil smlouvu s brankářem Romanem Turkem, obráncem Františkem Ptáčkem a útočníky Milanem Gulašem a Lukášem Květoněm.

Klub HC MOUNTFIELD se již dohodl na příchodu hráčů, kteří by měli zacelit vzniklé mezery v sestavě mužstva. Jejich jména však budou s ohledem na platné kontrakty hráčů ve stávajících klubech odtajněna až 1. května.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....