Banes Motor České Budějovice
15.03.2009, Miroslav Mayer

Výsledky žákovských mužstev

Č. B u d ě j o v i c e - Devátá třída odehrála v sobotu utkání s Plzní, ve kterém prohrála 2:5. Osmá třída s Plzní překvapila a vyhrála těsně 2:1. Sedmá a šestá třída měla na programu tento týden hned tři utkání. Sedmáci se prezentovali výsledky 4:10, 22:0, 8:2 a šesťáci 4:2, 10:2 a 8:1. Nejproduktivnějšími hráči týdne se stali dva hráči sedmé třídy. Pavel Samohejl (6+5) a Jiří Smejkal (3+8), oba nasbírali ve třech zápasech 11 bodů.

Devátá třída

Devítka hrála v sobotu s mužstvem HC Lasselsberger Plzeň. Po první třetině to ještě vypadalo nadějně, když domácí vedli 1:0. Druhou třetinu ale vyhrála Plzeň 0:3 a utkání nakonec skončilo výsledkem 5:2 pro hosty z Plzně. Oba českobudějovické góly vstřelil Luboš Rob, pro kterého to byl 43. a 44. gól v sezóně.

Osmá třída

Osmáci před začátkem utkání rozhodně nebyli v roli favorita. Utkání rozhodla druhá třetina, ve které padly všechny tři branky. Utkání nakonec skončilo 2:1 pro domácí HC České Budějovice. První branku českobudějovických vstřelil Karel Vácha.

Sedmá třída

Sedmáci sehráli během tohoto týdne hned tři utkání. V prvním utkání ve středu prohráli se Spartou 4:10. V tomto zápase dal dvě branky Aleš Macháček. Druhý zápas sehráli v pátek v Budvar Aréně. Utkání mělo zcela jasný průběh a skončilo jasným vítězstvím domácích 22:0. Třetí utkání hráli sedmáci hned o den později v Táboře a zápas skončil výsledkem 8:2 pro českobudějovické.

Šestá třída

První zápas hráli šesťáci ve středu na ledě Sparty a v utkání zvítězili 4:2. Druhý zápas byl na programu v pátek s mužstvem KLH Vajgar Jindřichův Hradec. Utkání mělo jednoznačný průběh a jasně v něm zvítězili domácí 10:2. Třetí utkání sehráli v sobotu doma s Táborem a zvítězili v něm 8:1. Nejproduktivnějším hráčem tohoto týdne byl František Bárta za 9 bodů (4+5).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....