Banes Motor České Budějovice
08.03.2009, Miroslav Mayer

Výsledky žákovských mužstev

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva deváté a osmé třídy nebyla úspěšná na ledě pražské Sparty. Deváťáci odehráli hodně tvrdé a rychlé utkání, ve kterém nakonec podlehli 0:5. Osmá třída prohrála 2:6. Sedmáci rozstříleli doma Příbram. Šestá třída se postarala o největší překvapení. Doma s Příbramí totiž prohrála 8:9! Nejproduktivnějším hráčem víkendu se stal útočník sedmé třídy Tomáš Jáchym (4+6).

Devátá třída

Deváťáci odehráli hodně vyhecované utkání, ve kterém bylo hodně vyloučení. Hrál se rychlý a tvrdý hokej. V zápase nakonec zvítězila Sparta 5:0. Českobudějovičtí tím prodloužili svou sérii bez vstřeleného gólu na dva zápasy.

Osmá třída

Osmáci už první třetinu prohráli 0:2, druhou 1:2 a do třetí třetiny se šlo již za rozhodnutého stavu. V té ale osmáci inkasovali další dva góly a nakonec prohráli 2:6. Dva body zaznamenal Martin Koupal (1+1).

Sedmá třída

Sedmáci se chopili utkání s Příbramí velmi svědomitě a s chutí se pustili do útočení a střílení branek. Hlavně druhá třetina, která skončila 12:0, byla velmi zdařilá. Téměř všichni útočníci si připsali kanadský bod. Nakonec utkání skončilo vítězstvím domácích 23:1. Nejlepším střelcem zápasu se stal Pavel Samohejl se šesti brankami.

Šestá třída

Šesťáci se stali největším zklamáním víkendu. V původně lehkém utkání s Příbramí prohráli 8:9!. Českobudějovičtí dostali hned v první třetině pět gólů. Ve druhé to sice napravili a do třetí třetiny už šli s náskokem 8:7. Poslední třetinu ale nezvládli, dostali dva góly a nakonec prohráli. Nejvíce bodů zaznamenal Patrik Šíma, který vstřelil čtyři góly.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....