Banes Motor České Budějovice
01.03.2009, Miroslav Mayer

Výsledky žákovských mužstev

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci deváté a osmé třídy neuspěli v soubojích s mužsvem IHC Písek. Devítka prohrála 0:2 a osmička 3:5. Sedmákům a šesťákům se naopak dařilo ve střetnutích s mužstvy PZ Kladno. Šesťáci zvítězili 7:1, Sedmáci dokonce 8:1. Nejproduktivnějším hráčem se stal Pavel Samohejl ze sedmé třídy, který si připsal 4 body (2+2).

Devátá třída

Deváťáci překvapivě nestačili na Písek, který se poslední dobou zvedá. V nedávné době dokonce porazil mužstva Slavie a Plzně. Je to samozřejmě i tím, že mají v sestavě hráče, kteří pravidelně hrají za extraligový dorost. I tak měli ale českobudějovičtí rozhodně na lepší výsledek než je prohra 0:2. V utkání se navíc vážně zranil Emil Švec.

Osmá třída

Osmáci na tom jsou ještě hůř. Závěr utkání totiž totálně nezvládli a v poslední třetině inkasovali pět! branek. Písek tím otočil stav z 3:1 na 3:5 a to byl také konečný výsledek utkání. První branku zápasu zaznamenal obránce domácích Michael Kutiš.

Sedmá třída

Sedmáci si s Kladnem poradili překvapivě lehce. Už první třetina rozhodla. Hosté v ní totiž zvítězili 5:0! Utkání nakonec skončilo vysoko výhrou hostů 1:8. Tři body za asistence si připsal obránce českobudějovického mužstva Janek Křikava.

Šestá třída

Šestá třída vůbec si nedala Kladnu šanci a po druhé třetině už vedla nad domácími 1:6. V poslední třetině ještě přidala jednu branku a mohla se tak radovat z vítězství 1:7. Dvě branky v utkání vstřelil Roman Hlavica.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....